Inloopavond tips, subsidies en leningen voor het verbouwen en energiebesparing

Dinsdag, 20 juni 2017 - Gaat u slopen of verbouwen? Hebt u een woning geërfd waar wat aan moet gebeuren? Wilt u zonnepanelen, een zonneboiler of isoleren? Zit er asbest in uw woning? Wilt u woningen samenvoegen? Wilt u langer in uw woning kunnen blijven wonen? Wilt u iets doen met een gezamenlijk energieproject? Wilt u meer weten over subsidies en leningen hiervoor? Kom dan op dinsdag 20 juni naar de informatieavond in het Meulengat in Sluiskil!

Deze avond zal energieadviseur Marlou Boerbooms aanwezig zijn, die allerlei tips kan geven over energiebesparende maatregelen en hoe u een subsidie of een lening kunt aanvragen.

Mogelijkheden
Het Rijk, de provincie Zeeland en de gemeente Terneuzen hebben een aantal subsidies en leningen voor particuliere woningen die voor u interessant kunt zijn. Op 20 juni vertellen de provincie en de gemeente u hier alles over. Daarnaast kunt u uw eigen plannen en ideeën bespreken met de aanwezige medewerkers van de provincie en de gemeente. Het maakt niet uit of u nog maar een globaal idee hebt of al een uitgewerkt plan. Samen kunnen we kijken of een subsidie of een lening mogelijk is.

Locatie
De inloopavond is op dinsdag 20 juni in het Meulengat in Sluiskil en duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Particulieren, aannemers, installateurs en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Informatie
Meer informatie over energiebesparende maatregelen en financiële regelingen kunt u vinden op www.duurzaambouwloket.nl . Op de gemeentepagina van de gemeente Terneuzen staan alle regelingen overzichtelijk bij elkaar.